02 October 2009

kisah di bulan ramadhan..

salam..
dh lama tak update blog..rindu plak.hehe
almaklumlah..dh semakin bz...
ni pon curi2 mase sket..
puasa sudah..raya pon sudah...
aku macam banyak buat kejutan..
dan banyak terima kejutan jugak la..haha

benda yang patutnya jadi kenangan manis..tiba-tiba jadi kenangan yang masam2 manis?
ade ke perkara cmtuh?

sebenarnya seminggu sebelum hari raya..aku dgn soleh.plus kepala otak gila kitaorg g join budak2 batch buat reunion buka puasa..
ok2..mgkin ni bkn benda gila.benda baik sbnrnye..
benda yg patutnya jadi best..tetiba jd awkward semacam?
erm..
mungkin aku yang kena ubah persepsi kot..
i think that i really can't stand boys right away.seriously.
how come aku boleh rase sgt2 malu dan kekok berhadapan budak2 batch sndr?
sedangkan ktaorg 5 taun satu skool dulu?makan sekawah..main sepadang..blaja sekelas..
maybe ade satu wayar dah short dlm kepala aku..
kepala pun nk menunduk jek..
org tanya baru jwp..
sbnrnye..diaorg mcm xbrpe kisah pon kdtgn aku kt situ...
rase mcm tetamu x diundg pon ade gk..
haish..rase nk pulang time2 tu gak..tp mengenangkan ni perjumpaan batch..
dan niat aku mmg nk jumpe kwn2 lama..

dan thanks to hilmi razak dan lufti yg menyelamatkan aku dgn soleh
dari buat keje gile-cabut lari balik time2 tu gk
bila diorg dtg je..kurangla sket rase uncomfortable yg beraja tadi tuh..
sebab perjumpaan tu..hanya dihadiri oleh 4org perempuan jek..
pastu masing2 dok sibuk wt hal sndr
ini bkn reunion name die..
soleh siap kate"aku dh serik nk join reunion ni lg"

soleh dh serik?aku?hehe...

1 comment:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa. Selamat hari raya.. Semoga dipertemukan dgn Ramadhan yang akan datang insyaAllah. Maaf Zahir & Batin.
semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.